Get Adobe Flash player

DLA UCZNIÓW

Jesteś tutaj

Strona główna » Informacje o Egzaminach » Egzamin Zawodowy

Harmonogram egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie

Czerwiec 2016

Część pisemna

Uwaga! Młodzież zgłasza się na egzamin 1 godzinę przed egzaminem z dowodem osobistym i  czarnym długopisem

 

Kwalifikacja

Nazwa kwalifikacji

Klasa

Termin

Godzina

Czas

A.06

Obsługa maszyn i urządzeń przemysłu chemicznego

3bt,

3ct/

17 czerwiec 2016r.

10.00

60 min.

T.03

Produkcja wyrobów piekarskich

3az/

17 czerwiec 2016r.

10.00

60 min.

T.04

Produkcja wyrobów cukierniczych

3dt, 3et, 3az/

17 czerwiec 2016r.

10.00

60 min.

T.05

Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych

3az/

17 czerwiec 2016r.

10.00

60 min.

 

 

 

Część praktyczna

Uwaga! Młodzież zgłasza się na egzamin 1 godzinę przed egzaminem z dowodem osobistym, czarnym długopisem oraz  ubraniem ochronnym obowiązującym w pracowni

Kwalifikacja

Nazwa kwalifikacji

Typ zadania

Klasa

Termin

zmiana

Godzina

Czas

A.06

Obsługa maszyn i urządzeń przemysłu chemicznego

W (wykonanie)

3bt,

3ct/

20 czerwca 2016

jedna

9.00

 

180 min

21 czerwca 2016

jedna

9.00

22 czerwca 2016

dwie

9.00 i 15.00

23 czerwca 2016

jedna

9.00

T.03

Produkcja wyrobów piekarskich

W (wykonanie)

3az/

16 czerwca 2016

dwie

9.00 i 15.00

180 min.

T.04

Produkcja wyrobów cukierniczych

W (wykonanie)

3dt, 3et, 3az/

10 czerwca 2016

trzy

8.00-12.00-16.00

150 min.

13 czerwca 2016

trzy

8.00-12.00-16.00

14 czerwca 2016

trzy

8.00-12.00-16.00

15 czerwca 2016

trzy

8.00-12.00-16.00

T.05

Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych

W (wykonanie)

3az/

20 czerwca 2016

jedna

12.00

Zakłady Mięsne „Cioczek”

150 min.

 

 

Harmonogram egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe (stara formuła)

Czerwiec 2016

Uwaga! Młodzież zgłasza się na egzamin 1 godzinę przed egzaminem z dowodem osobistym i  czarnym długopisem

 

Zawód: technik technologii żywności

Etap pisemny

20 czerwiec 2016r.

godz. 12.00

(poniedziałek)

 

Zawód: technik technologii żywności,

 technik technologii chemicznej

Etap praktyczny

21 czerwca 2016r

Godzina 9.00

 

 

 

 

Rok Szkoły Zawodowców

Nazwa użytkownika