Get Adobe Flash player

DLA UCZNIÓW

Jesteś tutaj

Strona główna » Z ŻYCIA SZKOŁY 2016/2017

W dniach 16-17 marca 2017 r. w Poznaniu odbył się Etap Centralny XIX Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywności.

Alicja Wierzchowska z kl. 4et i Patryk Ostojski z kl. 3et - uczniowie Technikum Przemysłu Spożywczego - zostali finalistami tej olimpiady .

Tytuł finalisty upoważnia do zwolnienia z części pisemnej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie.

Uczniów do olimpiady przygotowały Panie: mgr inż. Jolanta Łukasik mgr inż. Teodora Kosior i mgr inż. Ewa Nieczypor – blok technologiczny oraz mgr Elżbieta Dalmata - blok analityczny.

Opiekę pedagogiczną podczas olimpiady sprawowała mgr inż. Teodora Kosior.  

Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

 

Maria Wesołowska

Kierownik szkolenia praktycznego

 

Rok Szkoły Zawodowców

Nazwa użytkownika